B.E.N.G.! | Contact
28
page-template-default,page,page-id-28,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CONTACT

Marlous van Bommel en Julie Goossens

Marlous van Bommel | M 06 202 43 441
Julie Goossens | M 06 2040 2979

Torenlaan 5b, 1402 AT Bussum

KvK-nummer: 32115610

Contactformulier

Facebook berichten

BENG Events en Congressen

B.E.N.G.! maakt van elk event een energieke, unieke beleving. Onuitputtelijke creativiteit, daadkracht en een flinke dosis humor vormen de succesfactoren van het ijzersterke organisatie duo Marlous van Bommel en Julie Goossens.
BENG Events en Congressen
BENG Events en Congressen is at Papa's Beach House.2 maanden geleden
#bengwaarzijnwenuweer? Bij een geslaagde 3e editie van het jaarlijkse event ‘De Aftrap’ voor MS Amlin bij Papa’s Beachhouse in Hoofddorp. Dit keer stond in het teken van de ‘Reisindustrie en Duurzaam Ondernemen’. Met een presentatie van Elske Doets, Doets Reizen en een humoristische quiz gepresenteerd door Michiel Eijsbouts en Nathan de Groot kregen de deelnemers prachtige vernieuwende inzichten.
BENG Events en Congressen
BENG Events en Congressen is at Jachtclub Hillegersberg.3 maanden geleden
#bengwaarzijnwenuweer? Bij de 6de edite van StarStone annual summer bbq. Mooie tradities blijven!
BENG Events en Congressen
BENG Events en Congressen is at Hotel Arena Amsterdam.6 maanden geleden
#bengwaarzijnwenuweer?De laatste uurtjes zijn ingegaan van de tweedaagse 'HRCT' hands-on workshop voor longartsen en radiologen die wij samen met het Amsterdam UMC organiseerden. We komen hier terug hoor Hotel Arena, al was het maar voor de citroen maanzaad muffins of die GODDELIJKE Wentelteefjes!