B.E.N.G.! | Contact
28
page-template-default,page,page-id-28,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CONTACT

Marlous van Bommel en Julie Goossens

Marlous van Bommel | M 06 202 43 441
Julie Goossens | M 06 2040 2979

Torenlaan 5b, 1402 AT Bussum

KvK-nummer: 32115610

Contactformulier

Facebook berichten

BENG Events en Congressen

B.E.N.G.! maakt van elk event een energieke, unieke beleving. Onuitputtelijke creativiteit, daadkracht en een flinke dosis humor vormen de succesfactoren van het ijzersterke organisatie duo Marlous van Bommel en Julie Goossens.
BENG Events en Congressen
BENG Events en Congressen is at ReeHorst.1 maand geleden
#bengwaarzijnwenuweer? En we zijn los! Vandaag maken we de start van een reeks cursussen (16) die het hele jaar gepland staan voor de assistenten in opleiding. Mooie opdracht voor de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde. We zijn goed voorbereid want we hebben onze tassies mee. CASH here we come (Cursorisch onderwijs AioSHeelkunde)
BENG Events en Congressen
BENG Events en Congressen3 maanden geleden
Merry Christmas!
BENG Events en Congressen
BENG Events en Congressen is at Papa's Beach House.6 maanden geleden
#bengwaarzijnwenuweer? Bij een geslaagde 3e editie van het jaarlijkse event ‘De Aftrap’ voor MS Amlin bij Papa’s Beachhouse in Hoofddorp. Dit keer stond in het teken van de ‘Reisindustrie en Duurzaam Ondernemen’. Met een presentatie van Elske Doets, Doets Reizen en een humoristische quiz gepresenteerd door Michiel Eijsbouts en Nathan de Groot kregen de deelnemers prachtige vernieuwende inzichten.